BENVINGUTS A ARO.CATMUTUALITAT

MUTUALITAT FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL: 

Equips: Benjamí A, Aleví A, B, C, Infantil, Cadet, Juvenil i Sènior

QUE ÉS:

La mutualitat serveix per donar cobertura de previsió social als futbolistes federats que, en el moment de produir-se una lesió o un accident esportiu d’origen i causa del qual sigui la pràctica de futbol, ostentin la condició de mutualistes. L’assistència mèdica es presta als centres propis i concertats de Catalunya.
En el moment de produir-se una lesió o un accident, d’origen i causa del qual sigui la practica del futbol federat, el mutualista pot acudir amb caràcter d’urgència a qualsevol dels centres concertats  o trucar al servei d’urgències, telèfon 902 10 83 61.

Si la lesió no és urgent, el mutualista pot sol·licitar consulta, prèvia cita, al centre mèdic de referència de Barcelona ( c/ Ronda Sant Pere, 19-21. Telèfons 93 301 20 32 i 93 301 21 32 o mitjançant la Web: www.mcf.cat.

COM REBRE ASSISTÈNCIA:

En el moment de produir-se una lesió o accident originat i causat per la pràctica del futbol federat, el mutualista pot acudir amb caràcter d’urgència a qualsevol dels centres concertats. Ni la Mutualitat ni el Club ARO CE  cobriran les despeses derivades de l’assistència d’un mutualista als hospitals de l’Institut Català de la Salut (ICS) ni en centres mèdics no concertats, excepte en cas d’urgència vital.

Els centres concertats, on poden anar els mutualistes, més propers a Castell d’Aro són:

PLATJA D'ARO:

CLÍNICA BOFILL:
Avda. S'Agaró amb C/ Santiago Rusiñol s/n

Tel. 872-598-000

HORARI: De dilluns a diumenge de 9:00 h. a 22:00 h.

PALAMÓS :
HOSPITAL DE PALAMÓS,
Carrer Hospital, 36
972 60 01 60

URGÈNCIES HORARI PARCIAL (de dilluns a divendres de 8:00 h. a 14:00 h. i 16:00 h. a 20:00 h.)
PALAMOS ALFAMEDIC
Avda. Catalunya, 83-85
Tel. 972 60 08 80

GIRONA:
CLÍNICA ONYAR
Carrer Heroïnes de Santa Bàrbara, 6
972 20 40 26 (Federats Futbol)     972 20 49 00 (Urgències)

CLÍNICA BOFILL
Ronda de Sant Antoni Mª Claret, 20
972 20 43 50

URGÈNCIES HORARI PARCIAL (de dilluns a divendres de 8:00 h. a 20:00 h.)
Ronda St. Antoni Mª Claret, 20 - Clínica Bofill
Tel. 972 42 60 77

Per tal que un mutualista sigui atès pels serveis mèdics de la mutualitat d’una lesió o accident derivat de la pràctica del futbol federat, haurà de presentar:
•    Rebut d'haver pagat la Mutualitat (Portal del Federat)
•    DNI o Passaport (En cas de mutualistes majors d'edat)
•    Declaració d’accidents degudament emplenada, segellada i signada pel President del Club, l’entrenador de l’equip i el jugador/a. S'Ha de demanar a l'entrenador o al Delegat de l'equip.

   
Més informació a: www.mcf.cat

MUTUALITAT CONSELL ESPORTIU DEL BAIX EMPORDÀ:

Equips: Benjamí B, C, Prebenjamí A i B i Escoleta.

COM REBRE ASSITÈNCIA:

Cal procedir de la següent manera:

Mutualitat consell esportiu

 

 

 • Trucar al 902 102 687 i donar el número de pòlissa: 033618270
 • Assistir al Centre Mèdic que us assignin. Demanar si és possible el més proper a on us trobeu.
 • Sol·licitar que enviïn còpia del número d’expedient a:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • En cas que calguin més visites metges caldrà repetir el mateix procediment.

 

 

MUTUALITAT FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA

L’assistència mèdica garantida per l’assegurança serà realitzada pels Serveis Mèdics específicament autoritzats de la Mútua General de Catalunya. Els accidentats hauran d’esser atesos en primera instància “in situ” pels mitjans assistencials que els directius o organitzadors de l’activitat esportiva estiguin obligats a tenir al seu càrrec i responsabilitat on es desenvolupi aquestaPassos a seguir:

 • Complimentar el Comunicat d’Accidents, segellat per la Federació, Club o organització que subscriu l’assegurança esportiva i signat pel lesionat i el responsable de l’activitat en la que s’ha produït l’accident. 
 • Trucar al Servei d’Atenció a les Urgències Esportives de la Mútua, al902 88 89 89, operatiu 24H, els set dies de la setmana i comunicar l’accident immediatament després de succeir. Les dades que s’hauran de facilitar són:
 1. Dades personals de l’accidentat
 2. Dades del lloc on s’ha produït el sinistre
 3. Data
 4. Com ha succeït
 5. Danys patits
 •             Un cop recollides aquestes dades, el Servicio d’Atenció a les Urgències Esportives de la Mútua facilitarà el número de expedient, que haurà d’ésser anotat al encapçalament del Comunicat d’Accidents, que haurà d’enviar-se a la Mútua. El Comunicat NO es una autorització per a la prestació de cap mena d’assistència.
 •             L’accidentat haurà d’anar al Servei Autoritzat escollit entre els que li hagin estat indicats amb una identificació personal vàlida.
 •             Només en els casos d’urgència vital, l’accidentat podrà rebre assistència mèdica al centre sanitari més pròxim. La Mútua es farà càrrec de les factures derivades de l’assistència d’urgència prestada en las primeres 24 hores des de la data d’ocurrència de l’accident. Un cop superada la primera assistència d’urgències l’accidentat haurà d’ésser traslladat a un centre mèdic dels Serveis Autoritzats per a continuar el seu  tractament, en cas contrari, la Mútua no assumirà els pagaments derivats dels serveis prestats.
Estàs aquí:MUTUALITAT