INSCRIPCIONS TEMPORADA 2023-2024

ORDINADORPer tal d'inscriure els jugadors per a la temporada vinent, entreu a la plana web inscripcions.aro.cat  us registreu i accediu al gestor d’inscripcions. Un cop fet el registre el sistema us enviarà  un correu electrònic, cal clicar sobre l'enllaç i el registre quedarà validat i podreu entrar al sistema. Si aneu a la safata d'entrada i no l'heu rebut, mireu a correu brossa. 

Caldrà introduir les dades que el sistema us demanarà. Un cop finalitzeu la part administrativa podreu fer el pagament amb targeta de crèdit, transferència o ingrés a un caixer del BBVA.

Aquells jugadors que les temporades 2018-2019, 2019-2020, 2020-2021, 2021-2022, 2022-2023  ja us vau registrar, no ho heu de tornar a fer, podeu entrar al sistema amb el correu electrònic de registre i la pasword que vau triar. Si heu oblidat la pasword el sistema permet recuperar-la.

Si teniu problemes amb el registre, podeu enviar un correu a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i us ho intentarem resoldre.

En principi, els jugadors que aquesta temporada heu jugat federats a l'ARO CE només caldrà que aporteu una foto tipus carnet actualitzada i el DNI o NIE. En cas de no tenir DNI, la partida de naixement. 

Qui sí que haurà d’aportar documentació seran aquells jugadors que no han jugat federats. El sistema uns anirà informant de la documentació que caldrà aportar en cada cas.

En cas que no tingueu tota la documentació, no us podrem tramitar la fitxa. La inscripció es considera vàlida un cop s’ha entregat la documentació i pagat la inscripció. Els jugadors que actualment estan jugant a l'ARO CE tindran prioritat sobre la resta de nous inscrits fins al 20 de juliol de 2.023.

Els jugadors que no han jugat mai federats (benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil) o a  Consell Esportiu (Escoleta, Prebenjamí, i Benjamí) la documentació que caldrà aportar al gestor d’inscripcions serà la següent:

ESCOLETA, PREBENJAMÍ i BENJAMÍ: (nascuts entre el 2015 i el 2020) Foto mida carnet, còpia DNI, NIE o llibre de família.

ALEVÍ, INFANTIL, CADET, JUVENIL: (nascuts entre el 2005 i el 2013) hi ha tres supòsits:

Jugadors de Nacionalitat Espanyola:

  1. Foto de la cara del jugador sobre un fons blanc . 
  2. DNI per les dues cares, en cas de no tenir DNI, partida de naixement. En jugadors de categoria cadet i juvenil és obligatori tenir DNI. 

Jugadors de Nacionalitat Estrangera:

1-Fa més de cinc anys que resideixen a Espanya:

  1. Foto de la cara del jugador sobre un fons blanc
  2. Passaport del jugador
  3. Certificat de naixement (ha de ser en idioma oficial FIFA: castellà, francès, anglès o alemany, si no, cal adjuntar traducció jurada en un d’aquests idiomes). No serveix el llibre de família.
  4. Certificat històric d’empadronament que acrediti que porta un mínim de cinc anys residint a Espanya, el document ha de ser en castellà i es demana a l’Ajuntament.
  5. Certificat escolar que acrediti que fa més de cinc anys que està escolaritzat. Es demana al centre o centres on ha estudiat. El document ha de ser en castellà.

2-Fa menys de cinc anys que resideixen a Espanya:

  1. Foto de la cara del jugador sobre un fons blanc
  2. Passaport del jugador, del seu pare i de la seva mare.
  3. Certificat de naixement (ha de ser en idioma oficial FIFA: castellà, francès, anglès o alemany, si no cal adjuntar traducció jurada en un d’aquests idiomes)
  4. Contracte de treball del pare i de la mare, en cas que només un d’ells treballi, adjuntar el del que treballa.
  5. Certificat històric d’empadronament de tota la família, el document ha de ser en castellà i es demana a l’Ajuntament.
  6. Permís de treball del pare i de la mare.
  7. Nòmina del darrer mes del pare i de la mare, en cas que només un d’ells treballi, adjuntar la del que treballa

Imprimeix   Correu